banenr

Annilte Производители на филтри за термички пренос

Производителите нафилтри за термички трансфер(Појас Nomex) често се фокусира на квалитетот и карактеристиките на нивните производи за да ги задоволат потребите на нивните клиенти. Термичките филтри за пренос на Annilte ги нудат следните предности:

 

https://www.annilte.net/annilte-endless-nomex-felt-conveyor-belt-for-heat-transfer-printing-machine-product/

Квалитет на материјалот:
Направено со А+ материјал за да се обезбеди квалитет и издржливост на филцот.
Обезбедетефилтри за термички трансферсо различни спецификации, како што се два вида отпорност на температура 160-180℃ и 230-260℃, за да се задоволат потребите на различни машини и процеси.

Карактеристики на производот:
Површината нафилц за печатење со термички трансферпокритието е рамно, изедначено со густина, добра отпорност на триење и долг работен век.
Погоден е за сите видови машини за печатење за пренос на топлина, подвижни ленти отпорни на високи температури, капаци за ќебиња за машина за тркалање со набори, капаци за ќебиња за машини за пеглање и така натаму.
Прилагодена услуга:
Обезбедете приспособена услуга, приспособена филц за печатење со термички пренос со различни спецификации, бои и употреби според потребите на клиентите.

Апликација за производ:
Фелот за пренос на топлина не е погоден само за печатење на текстил за пренос на топлина, туку и широко се користи во домот, облеката и рачно изработените.
Фабричка директна продажбаопрема за печатење облека твид филц, подвижни ленти, подвижни ленти,итн., може да ги задоволи производните потреби на различни индустрии.

Јачина на производство:
Производителите имаат напредна опрема за производство и професионален технички тим, кој може да обезбеди квалитет и испорака на производите.

Цена предност:
Моделот на фабричка директна продажба може да ги намали средните врски и да ги намали трошоците за купување на клиентите.

 

Annilte е производител со 15-годишно искуство во Кина и претпријатие за сертификат за квалитет ISO. Ние сме и меѓународен производител на златни производи со сертификат SGS.
Ние приспособуваме многу видови на ремени. Имаме сопствен бренд „ANNILTE“

Ако имате какви било прашања во врска со подвижните ленти, ве молиме контактирајте не!

E-mail: 391886440@qq.com
wechat:+86 18560102292
WhatsApp: +86 18560196101
веб-страница: https://www.annilte.net/


Време на објавување: Јуни-14-2024 година