banenr

Дали ви треба транспортна лента за храна од pu

Транспортните ленти за храна од PU се одличен избор за апликации за преработка и пакување храна.Еве неколку предности од користење на транспортна лента за храна со СТП:

Хигиенски: Транспортните ленти за храна од PU се направени од непорозен материјал кој се спротивставува на бактерискиот раст, што ги прави идеални за употреба во индустриите за преработка и пакување храна каде хигиената е критична.

Издржливи: PU транспортните ленти за храна се многу отпорни на абење и кинење, што ги прави одличен избор за пренесување тешки товари или абразивни материјали.

Лесни за чистење: СТП транспортните ленти се лесни за чистење и одржување, што е од суштинско значење во средини за преработка и пакување храна каде што чистотата е најважна.

Отпорни на хемикалии: PU транспортните ленти се отпорни на широк опсег на хемикалии, масла и други супстанции кои можат да оштетат други видови транспортни ленти.

Отпорни на температура: PU транспортните ленти можат да издржат широк опсег на температури, што ги прави погодни за употреба и во топли и во ладни средини.

Севкупно, ако ви треба подвижна лента која е хигиенска, издржлива, лесна за чистење и отпорна на хемиски и температури, транспортната лента за храна од PU може да биде вистинскиот избор за вас.

001

Ние сме 20 години производител на подвижни појаси за храна, нашите инженери за истражување и развој испитале повеќе од 300 места за употреба на опрема за пренос на земјоделски бази, ги сумирале забеганите причини и резиме, развиени за различни земјоделски опкружувања што се користат во појасот за ѓубриво.
Ако имате какви било прашања во врска со појасот за ѓубриво, ве молиме контактирајте не!
Телефон / whatsapp: +86 13153176103
E-mail: 391886440@qq.com


Време на објавување: 15-ти јуни 2023 година